Skaffa våra förmånliga

BONUS OCH PRESENTKORT

Förutom att vi är kunniga, proffsiga, har de fantastiska Nimueprodukterna och en mysig salong, så har vi
också flera olika bonusprogram. För att du som kund ska tycka att det är kul att komma till oss.
Nimue

BONUSKORT


När du handlat 7 st Nimue produkter hos oss, får du en Nimueprodukt i full storlek gratis. Du får inte välja fritt, men du får någonting som du behöver och något som du inte har provat tidigare. Självklart får du även stämplar när du skickar efter produkter.

Nimue

BONUSKORT


När du handlat 7 st Nimue produkter hos oss, får du en Nimueprodukt i full storlek gratis. Du får inte välja fritt, men du får någonting som du behöver och något som du inte har provat tidigare. Självklart får du även stämplar när du skickar efter produkter.VÄNINNEBONUS

Rekommendera 3 st väninnor att komma till oss och du
erhåller 8 % bonus på alla dina behandlingar året ut. Betalas ut som premiecheckar.


RING OSS PÅ 08-667 07 00

PRESENTKORT

Presentkort på behandling eller ett valfritt belopp. Vi kan också skicka presentkortet till dig, om du inte har tid att komma förbi salongen. Om du har ett företag och vill belöna din personal, har vi särskilt fördelaktiga erbjudanden.


RING OSS PÅ 08-667 07 00


VÄNINNEBONUS

Rekommendera 3 st väninnor att komma till oss och du
erhåller 8 % bonus på alla dina behandlingar året ut. Betalas ut som premiecheckar. Självklart får du även stämplar när du skickar efter produkter.


PRESENTKORT

Presentkort på behandling eller ett valfritt belopp. Vi kan också skicka presentkortet till dig, om du inte har tid att komma förbi salongen. Om du har ett företag och vill belöna din personal, har vi särskilt fördelaktiga erbjudanden.Waxlogic logo

pHformula Logo

Nimue Logo

Cidesco Logo

Blomdahl Logo
Ines De Castillho Logo
Bare Minerals Logo
Palina Logo
Cidesco Logo
SHR Logo