Osteopati Stockholm

Våra

OSTEOPATIBEHANDLINGAR

Osteopati handlar om att läsa av kroppen och att förstå var problemet kommer ifrån i syftet att behandla där det behövs. Det kan vara lokalt men ibland måste en osteopat utforska hela kroppen för att hitta orsaken.

Osteopati behandlar vanligast åkommor som nackspärr, ont i axel, ryggskott, diskbråk eller ont i knät men dessa problem brukar vara slutresultatet av andra låsningar i ryggen eller avvikelse i fötterna och även i käkarna, till exempel.

En låsning i en kota kommer med tiden att påverka de andra ovanför och nedanför den samt en båge i ryggen kommer också att påverka de andra två. Kroppen söker efter balansen hela tiden och kommer skapa flera kompensationer.


Det är inte ovanligt att en patient kan beskriva ganska tydligt var sina symptom är och efter en eller två behandlingar börjar hen bli medveten om hur de andrana delar av kroppen känns. Detta kan vara vanligt hos de som varit med i en trafikolyka som whiplash eller efter en opereration i buken.

Osteopati är också vanligt hos idrottare som ett komplement och en hjälp till sin kondition och uthållighet. Just nu är det väldigt populärt i brasilien och 2010 fick Arjen Robben flera behandlingar när han spelade i Bayern münchen och inför VM.

En osteopat läser av kroppen och behandla i syftet att hitta balans. En kropp som är i balans orkar mycket mer och sparar energi.Osteopati

Ring 08 – 667 07 00 för bokning


 

DIN TID I STOCKHOLM AB
BESÖKSADRESS: BANÉRGATAN 25, STOCKHOLM
POSTADRESS: 115 22 STOCKHOLM
TELEFON: 08 – 667 07 00
E-POST: INFO (AT) DINTID.SE