Massage på Östermalm

Våra

MASSAGEBEHANDLINGAR

Vi erbjuder nu massage, zonterapi och även gravidmassageMASSAGETERAPI

Massageterapi, bindvävsmassage, djup muskelmassage, triggerpunkter, klassisk-, taktilmassage. Är omtyckt för min kunskap, erfarenhet och nypor.
Vill man ha mina mixbehandlingar med massage, koppning och zonterapi väljer man massageterapi 30-120min.


Boka Tid

30-120min 400- 1250kr

ZONTERAPI

Även kallad Reflexologi, en typ av akupressur behandling på zoner som återfinns i fötter, händer, öron och ansikte som hjälper kroppen i balans. Åkommor som muskel-/ledvärk till inre störningar som magproblem, hormonrubbningar, huvudvärk etc går att behandla.


Boka Tid

600kr

KOPPNING

Lymdränerande och bindvävs uppmjuknande. Jag använder koppor gjorda av silikon som genom vakum effect suger upp hud och vävnad. Massageolja stryks på huden och sen jobbar jag med bindvävsdrag och omvänd pressur med kopporna.


Boka Tid

45min 550kr

GRAVIDMASSAGE

Här ligger den blivande mamman magliggandes på en special kudde som läggs uppe på bänken där den lämnar plats för spända bröst och växande mage. Väldig bekväm! Går även att få massage liggandes på sidan eller sittandes på pall lutandes mot massagebänken.


Boka Tid

600kr

KLIPPKORT

Klippkort erbjuds på vissa behandlingar där priset blir mer förmånligt om man vill komma på regelbunden basis eller vid en kurbehandling.


Boka Tid

5x60min
10x60min


RING OSS PÅ 08 – 667 07 00FÖLJ OSS PÅ FACEBOOKMAILA OSS PÅ INFO@DINTID.SE


 

DIN TID I STOCKHOLM AB
BESÖKSADRESS: BANÉRGATAN 25, STOCKHOLM
POSTADRESS: 115 22 STOCKHOLM
TELEFON: 08 – 667 07 00
E-POST: INFO (AT) DINTID.SE